Illustraties

Illustraties

1

Illustraties.


Ik volg de ontwikkelingen in de wereld om mijzelf een beeld te geven hoe de toekomst vorm zal krijgen. Wat het klimaat betreft zitten we in de gevarenzone.  Oorlog, migratie, lokale opstanden en armoede. De beelden komen dagelijks langs en er is meer ruimte dan een aantal jaren terug voor extreem rechts.  De democratie , de privacy, onze bewegingsvrijheid enz, worden  aangetast door de grote techbedrijven en de lobby van grote bedrijven. Voor mij soms aanleiding om mijn beelden te schetsen die bij die informatie horen. Het gaat mij daarbij vooral om  diegenen die het slachtoffer zijn van politieke manipulaties en zelfverrijking, genocide, fascisme  en apartheid zoals nu in Gaza.

Met de nieuwste informatie wordt het Amersfoort aan Zee.

Als het rijksmuseum wordt ontruimt, weten zij meer dan wij.

Vertrekken dus

Nashville verklaring is in strijd met onze overtuiging dat alles wat leeft,groeit en bloeit deel uit maakt van Gods schepping.


God zei dat als de LHTBQ+ community niet gewensd was, ze zouden  niet zijn geboren. "Wie zijn zij die mijn schepping ter discussie willen stellen? "


Bron: Thomas Evangelie.

Ik kom veel mensen tegen met foto's van thuis. Van hoe het was voordat het leger kwam en het dorp werd gebombardeerd.                           De vliegenier.

Miljoenen die gevlucht zijn voor tereur, honger, ziekte zijn vastgelopen in vluchtelingenkampen.

Bangladesh, Sudan, Yemen, Nigeria,

Libanon, Gaza, Jordanie, Syrie, Irak, Mexico, Turkije, .....

Volgens klimaatdeskundigen wordt Australie onbewoonbaar. Dat weten we al heel lang.

De huizen zijn daar nu al niets meer waard.